Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Ενημέρωση για ανοιχτές συνελεύσεις και άλλα

Σήμερα Τρίτη στις 14:00 θα συναντηθεί μία ομάδα να συζητήσει το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας μικρής εφημερίδας. Στις 17:30 θα συναντηθεί η ομάδα ψηφιδωτού και η ομάδα κήπου θα συναντηθεί την Τετάρτη μετά την ανοιχτή συνέλευση, στις 21:30.
Οι ανοιχτές συνελέυσεις του πάρκου θα γίνονται πλέον κάθε Τετάρτη στις 19:00 και κάθε Κυριακή στις 18:00.

Επίσης κάθε μέρα στις 9:00 το πρωί χρειάζεται κόσμος για βοήθεια στην καθαριότητα του πάρκου.

Σχετικά με τις εκδηλώσεις, την Τετάρτη στις 21:00 θα γίνει ενημέρωση για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και την Πέμπτη την ίδια ώρα συζήτηση για τις φυλακές. Την Παρασκευή στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης για στους συλληφθέντες του Δεκέμβρη. Θα παίξουν οι Pocket full of sand, Red light, Barbara's straight son.

3 σχόλια:

  1. καλησπέρα σε όλους!!
    το όνομα μου είναι ελένη κ έχω βρεθεί στο πάρκο πολλές φορές και προσπαθώ να διαδίδω τις προσπάθειες που γίνονται!!!
    μη σταμάτε, τέτοιες κινήσεις είναι πραγματικά πρωοτπόρες!!!
    πρόσφατα η ελληνική επιστημονική ένωση αιολικής ενέργειας μου ζήτησε να μεταφέρω στη συνέλευση του πάρκου τα εξής: γνωρίζει οτι ενδεχομένως να υπάρχουν αρκετές ιδεολογικές διαφορές αλλά θα ήθελε αν αυτό είναι εφικτό, και πάντα σύμφωνα με τους όρους που θα θέσει η συνέλευση, να διοργανώσει μια μικρή εκδήλωση για παιδιά στο χώρο του πάρκου για να προβάλει τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ιδίως την αιολική. δεν επιδιώκει κατι συγκεκριμένο, μόνο προβολή των πηγών αυτών ενέργειας. οι πρώτες σκέψεις περιλαμβάνουν ζωγραφική απο πιτσιρίκια κλπ.
    αν η συνέλευση μπορέσει να συζητήσει το θέμα θα ήταν ευχάριστο.
    αν χρειάζεστε πληροφορίες ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να μου στείλετε μειλ στη διευθυνση fivnef@gmail.com.
    ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί φίλοι, πασχίζω εδώ και πολύ καιρό για να εισακουστούν οι εκκλήσεις μου ως κάτοικου της περιοχής που βρίσκεται το πάρκο, για σεβασμό στην ησυχία εκείνων που ζουν εκεί, κυρίως τις βραδινές ώρες, χωρίς δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα. Κάθε βράδι αναγκαζόμαστε να μένουμε ξύπνιοι εμείς και τα παιδιά επειδή κάποιος ή κάποιοι που ούτε συνείδηση έχουν, ούτε και γνωρίζουν τι σημαίνει σεβασμός στον άλλο (πόσω μάλλον σε αυτόν στον όνομα το οποίου υποτίθεται ότι κάνεις τον ακτιβισμό σου -δηλαδή τον κάτοικο Εξαρχείων) κάθε νύχτα, μα κάθε νύχτα, κάνουν φασαρία με φωνές, βρισιές, μουσικές, κρότους μέχρι τις 7 το πρωί! Και επιπλέον χλευάζουν όσους από εμάς "τολμούμε" να διαμαρτυρόμαστε για τη φασαρία... Είμαστε άυπνοι εδώ και ένα μήνα και ζητούμε σεβασμό στις ώρες κοινής ησυχίας, τίποτε περισσότερο. Ακούει κανείς; Ενδιαφέρεται -πραγματικά- κανείς για τους -πραγματικούς- κάτοικους των Εξαρχείων;
    Περιμένω στη συναυλία που ανακοινώσατε για την Παρασκευή 10/4 να γίνουν σεβαστές οι ώρες κοινής ησυχίας και να τελειώσει πριν τις 11 το βράδι ώστε να μας επιτρέψετε να κοιμηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πέντε χρόνια μετά και η κατάσταση με τη φασαρία παραμένει αφόρητη για οποιονδήποτε έχει διαφορετικά ωράρια και θέλει να κοιμηθεί ή να ηρεμήσει μεσημέρι ή βράδυ...μπράβο σας για την ελευθερία σας, που καταντάει να περιορίζει την ελευθερία άλλων. Αυτοδιαχείριση χωρίς σεβασμό στους κατοίκους της γειτονιάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή