Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

Την Τρίτη 17 Νοέμβρη 2009 και ώρα 21:00, το πάρκο Ναυαρίνου δέχτηκε εισβολή από τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ χωρίς καμία αιτία και πρόκληση! Απαιτούσαν την άμεση εκκένωση του πάρκου με αυταρχικό ύφος. Με τον τρόπο που μας αντιμετώπισαν είχαν στόχο να μας επιτεθούν και να μας συλλάβουν.
Όσοι βρεθήκαμε στο πάρκο, με την αποφασιστικότητα και τη μαχητικότητα μας, καταφέραμε να τους απωθήσουμε μέσα σε λίγα λεπτά.
Πετύχαμε το στόχο μας, δηλαδή να υπερασπιστούμε και να κρατήσουμε δικό μας το πάρκο. Κι όλα αυτά μετά τη “διακριτική” συνοδεία της αστυνομίας στην πορεία του Πολυτεχνείου (7000 ματατζήδες), τις 290 προσαγωγές που τελικά οδήγησαν σε 9 συλλήψεις και την έντονη βία που ασκήθηκε από τους «προστάτες των πολιτών». Αυτά που ξέρουν να τα ξεχάσουν! Αυτό είναι το μήνυμά μας.
Έχουμε δεχθεί πολλές επιθέσεις αυτό το διάστημα. Η αστυνομοκρατία δεν μας τρομοκρατεί, ούτε στο πάρκο, ούτε στα Εξάρχεια.
Οι αγώνες μας δε σταματούν. Το πάρκο Ναυαρίνου είναι ένας αυτοοργανωμένος χώρος που έχει σαν βάση του την αλληλεγγύη, την συντροφικότητα, την δημιουργία και την αντίσταση.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Ανοιχτή Συνέλευση Αυτοδιαχειριζόμενου Πάρκου Ναυαρίνου και Ζωοδόχου Πηγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου