Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Σάββατο 21/11 στις 21.00


''Οι αδέσποτες σκύλες '' έρχονται στο πάρκο!
Λόγια φιλοσόφων, ποιητών, αρθρογράφων, δημοσιογράφων, λογοτεχνών και επιστημόνων μπλέκονται με τις ρίμες τεσσάρων γυναικών επί σκηνής, σε ένα ρυθμό που εναλλάσσεται από rap μέχρι μοιρολόι και από όπερα μέχρι punk, στην παράσταση ''Οι αδέσποτες σκύλες στο βαλς των βρώμικων δρόμων'' Η ομάδα Παντούμ δανείζεται στοιχεία από το καμπαρέ, την επιθεώρηση, το βαριετέ, τις συναυλίες, τις λογοτεχνικές βραδιές, τις συνευρέσεις φίλων, ακόμα και από κάτι νύχτες με φωτιές στην παραλία και στήνει τη δική της παράσταση που αγγίζει το σήμερα σαν συλλογική κραυγή.

3 σχόλια:

 1. Geia! I´m a mexican student now living in Athens, and I have some nice photos of this event and also some of one of the plays you had while 3meres sto Parko. I want to give them to you, there´s a contact e-mail or something? Greetings!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Our contact e-mail is parkingparko@gmail.com Thank you in advance for the photos!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Tα συμφέροντα της νύχτας δεν έχουν θέση στη γειτονιά μας

  Τον τελευταίο καιρό οι κάτοικοι των Άνω Πετραλώνων αποφασίσαμε, μέσα από αυτοοργανωμένες λαϊκές συνελεύσεις και κινητοποιήσεις, να αντισταθούμε στην επέλαση της βιομηχανίας της διασκέδασης στη γειτονιά μας, στην απόπειρα μετατροπής μίας από τις τελευταίες ανθρώπινες γειτονιές της Αθήνας σε πεδίο ασυδοσίας επιχειρηματιών και εργολάβων. Ήδη από την πρώτη λαϊκή συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στις 8/11, η ενόχληση ορισμένων από την κίνηση των κατοίκων εκφράστηκε με έντονες υποδείξεις και χαλαρές απειλές…

  Τα ξημερώματα της Παρασκευής 20/11 έγινε εμπρηστική επίθεση στο σπίτι κατοίκου των Πετραλώνων, παρόντα σε όλους τους αγώνες που έχουμε δώσει τα τελευταία χρόνια στην περιοχή. Οι δράστες της επίθεσης έσπασαν την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Γιάννης και έριξαν εύφλεκτο υγρό, στο οποίο στη συνέχεια έβαλαν φωτιά, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του και των μελών της οικογένειάς του, καθώς φυσικά και των υπόλοιπων ένοικων της πολυκατοικίας. Θεωρούμε ότι η επίθεση στρέφεται εναντίον όλων μας.

  ΠΟΡΕΙΑ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

  ΚΥΡΙΑΚΗ 29/11 – 12.00 – ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
  Λαϊκή συνέλευση κατοίκων Πετραλώνων, Θησείου, Κουκακίου

  η αφίσσα
  https://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/poreia_emprismos.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή