Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Χαρούμενες κυριακές στο πάρκο!




Και αυτή την Κυριακή 6/6 και όλες τις Κυριακές του Ιουνίου από τις 6μ.μ. μέχρι τις 9μ.μ. το πάρκο θα γεμίσει γέλια και φωνές. ΄Ολα τα παιδιά των Εξαρχείων είναι καλεσμένα να πάρουν μέρος σε δημιουργικά εργαστήρια, σε θεατρικά και ομαδικά παιχνίδια, να διασκεδάσουν. Παίζουμε, γνωριζόμαστε, χαιρόμαστε και στήνουμε την παιδική χαρά των ονείρων μας!

1 σχόλιο:

  1. Γειά σας συντρόφισσες και σύντροφοι!
    Θέλω να φτιάξω ένα χρονικό δράσεων του πάρκου. Ενα ντοκουμεντάρισμα του πώς ήταν και σιγά σιγά πως έγινε από πάρκινγκ σε πάρκο, με διάφορες χαρακτηριστικές φάσεις κατασκευής των διαφόρων του σημείων.
    Όμως επειδή δεν έχω φωτογραφίες, θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε κάποιο αρχείο. Δυστυχώς, επειδή δεν πολυασχολούμαι με το κίνημα πόλης στα Εξάρχεια (το Περιστέρι είναι αρκετό) δεν μπορώ και δεν θέλω να έρχομαι (δεν χρειαζόσαστε "κουβανούς") στην συνέλευσή σας δεν ξέρω σε ποιόν/ποιούς να απευθυνθώ.
    Το μέιλ μου είναι red_star_m@hotmail.com, αν μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει, ας το κάνει. Είμαι διαθέσιμος για "χώσιμο" (και εξολοκλήρου αν είναι) για το χρονικό αυτό.
    Φχαριστώ εκ των προτέρων
    Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή