Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Οι δουλειές στο πάρκο συνεχίζονται...

..αυτές τις ηλιόλουστες μέρες. Σκάβονται καινούργια παρτέρια που σύντομα θα φυτευτούν, στρώνεται το σημείο όπου θα δημιουργηθεί η... ''σκηνή-γηπεδάκι-χώρος συνελεύσεων κι εκδηλώσεων'' στη βάση του λόφου, έρχεται χώμα που θα αξιοποιηθεί σύντομα, κατέβηκαν τα τελευταία πάνελς από τη μεριά της Χαριλάου Τρικούπη και της Ναυαρίνου κι έτσι αποκτήσαμε μια νέα είσοδο στο σημείο αυτό. Το πάρκο έχει ανάγκη την παρουσία μας και στη διάρκεια της μέρας που γίνονται δουλειές. Χρειαζόμαστε βοήθεια για το καθημερινό καθάρισμα γιατί οι δυνάμεις όσων επί μήνες έχουν επιφορτιστεί με αυτό το καθήκον έχουν πια εξαντληθεί. Κάθε Τετάρτη στα πλαίσια της εβδομαδιαίας συνέλευσης βγαίνει το πρόγραμμα για την καθαριότητα και για το πότισμα και πρέπει να το ενισχύσουμε όσοι μπορούμε. Πάνω απ΄όλα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το πάρκο είναι αυτοδιαχειριζόμενο κι όλοι έχουμε ευθύνη για την κατάστασή του.
Γινόμαστε συμμέτοχοι και συνδημιουργοί και σταματάμε να λειτουργούμε σαν καταναλωτές.... αυτό είναι το στοίχημα!

Ακόμα...
χρειαζόμαστε τασάκια, πήλινα από γιαούρτι, ντενεκεδάκια και γυάλινα που μπορούν να γεμίσουν με χώμα και να χρησιμοποιηθούν σαν τασάκια και ο,τι άλλο σκεφτείτε. Επίσης, ονειρευόμαστε πολύ σινεμά, φέτος στο πάρκο κι αναζητάμε επειγόντως προτζέκτορα σε καλή κατάσταση.
Διαδώστε το σε φίλους και γνωστούς κι αν υπάρξει κάποια προσφορά ενημερώστε τη συνέλευση της Τετάρτης, όπου έτσι κι αλλιώς σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου