Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

1 χρόνος πάρκο! εορταστικό τριήμερο στις 5/6/7 Μαρτίου



Με χαρά δεχόμαστε δώρα για τα γενέθλιά μας, προσφορές σε λίπασμα, λουλούδια, θάμνους (δείτε την αφίσα για λεπτομέρειες), γεωργικά εργαλεία (τσάπες, σκαλιστήρια), τροχούς και σέγες.

Την Κυριακή 7 Μαρτίου μικροί και μεγάλοι θα γλεντήσουμε και θα ζωγραφίσουμε στο πάρκο. Φέρτε τα πινέλα σας, ό,τι φαγητά θέλετε κι ελάτε να περάσουμε μαζί τα γενέθλια του πάρκου

Αναλυτικά...

ξεκινάμε το τριήμερο την Παρασκευή 5/3 στις 6μ.μ. με μια συζήτηση για
''την εξέλιξη των εγχειρημάτων αυτοοργάνωσης και τη σύνδεσή τους με τον κοινωνικό ιστό''
Καταθέτουν τις μαρτυρίες τους άτομα που συμμετέχουν σε εγχειρήματα αυτοδιαχείρισης και συλλογικότητες, ο Σταύρος Σταυρίδης, γείτονες και πιστοί φίλοι του πάρκου. Μετά το τέλος της συζήτησης θα προβληθεί το πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για την ιστορία ενός κατειλημμένου πάρκου στη Βαρκελώνη...
El Forat de la Vergonya (εδώ παίρνουμε μια γεύση)


Το Σάββατο 6/3 στις 11π.μ. μικροί και μεγάλοι συναντιόμαστε στο πάρκο και λίγο αργότερα με μουσικές και ταρατατζούμ, παρέα με τους QUILOMBO, κάνουμε πορεία προς την πλατεία όπου μας περιμένουνε εκπλήξεις.
Στις 7μ.μ.έχουμε θέατρο Σκιών. Μπουκάρει ο Καραγκιόζης ιν δε μιξ... απ΄το μαλλί σέρνει τον καραγκιοζοπαίχτη Σπύρο Ξυπνητό, παρκάρει την παράγκα του στο πάρκο των Εξαρχείων και σατιρίζει την κατάντια του μεταξύ σοβαρών και αστείων ...ευρ-όπα όπα!

Την Κυριακή 7/3 έχουμε γενέθλια και γιορτάζουμε στο πάρκο.
Κατά τις 12 το μεσημέρι πρωινό μετά μουσικής. Φτιάχνουμε τηγανίτες.
Οι μεγάλοι συμμετέχουν στα σκαψίματα και στα φυτέματα (όσοι μπορούμε φέρνουμε πασιφλόρες, μπαμπού, γιασεμιά, πάπυρους, νυχτολούλουδο, ριχόσπερμα, θαμνοειδή) ενώ τα μικρά από 3 μέχρι 12 χρόνων δημιουργούν το παρκομύθι τους και διασκεδάζουν. Θεατρικά παιχνίδια, αυτοσχεδιασμοί και πολλά γέλια!
Γλυκά, φαγητά, ποτά είναι ευπρόσδεκτα.
Στις 6μ.μ. αρχίζει το γλέντι με τους ELEΚTROBALΚANA και θα είναι σούπερ! Να και η γριά με το καλάμι.
Αργότερα, το βράδυ θα γίνει πάρτυ και στη μουσική θα είναι, ακόμα μια φορά, ο Νικόλας απ΄τη Φιλαδέλφεια που παίζει και ξαναπαίζει στο πάρκο.

Γύρω στα μεσάνυχτα θα θέλαμε να σταματήσει το νταβαντούρι γιατί δεν ξεχνάμε πως έχουμε και γείτονες και να σας καληνυχτίσουμε με την ευχή ΠΑΝΤΑ....ΠΑΡΚΑ!

1 σχόλιο: